طب سوزنی برای درمان بیماری های اسکلتی عضلانی و لاغری

افزایش تعداد هرباریومها در کشور، اگر چه خبر خوبی است ولی نشاندهنده توسعه دانش گیاهشناسی نیست. ، رخ داد. اگر چه پیش از لینه هم جمعآوری و نگهداری گیاهان به صورت خشک شده و برای مطالعات علمی رواج داشت اما با تبیین سیستم جدید نامگذاری و طبقهبندی گیاهان هرباریومهای بزرگ در کنار باغهای گیاهشناسی شکل گرفته و بخشی جدایی ناپذیر از این مجموعهها شدند. این لکه­­های طبیعی در کنار دیگر فضاهای سبز شهری می­توانند زیرساخت­های سبز شهر را شکل دهند. در قرن هفدهم میلادی نقش تحقیقات گیاهشناسی و مرتبط با گیاهان در باغهای گیاهشناسی افزایش داشته و نخستین باغهای گیاهشناسی با تعریف امروزی در دوران رنسانس اروپا شکل گرفتند. در قرن هفدهم میلادی انتقال گیاهان، بذر و پیاز و غده از سراسر جهان به باغهای گیاهشناسی آغاز شد و این انتقال در قرن هجدهم سیر صعودی به خود گرفت. باغ گیاهشناسی ملی ایران در سال 1348 در زمینی به وسعت a hundred forty five هکتار با مجموعهها و کلکسیونهای متعددی از اقلیمهای آب و هوایی ایران و جهان راهاندازی شد. چنانچه مشاهده میشود ایران علیرغم وسعت بسیار زیاد و شمار زیاد مراکز دانشگاهی از فقیرترین کشورهای جهان و حتی منطقه از نظر شمار باغهای گیاهشناسی است.

 Th᠎is h​as be᠎en gener at᠎ed ​by GSA  Co᠎ntent Ge nera tor ​DE​MO.


باغهای گیاهشناسی با در اختیار داشتن امکانات پژوهشی و آموزشی در کنار کادر علمی و متخصص دانشگاهی محیطی بسیار مناسب برای آموزش و تحقیق در علوم گیاهشناسی، اکولوژی، کشاورزی و حفاظت از محیط زیست را فراهم میکنند و نمونه بسیار موفقی از تعامل دانشگاهیان با شهروندان و ایفای نقش مستقیم علم در افزایش کیفیت زندگی شهروندان هستند. از ایران 41 هرباریوم در این اندکس ثبت شده است که در مجموع one،057،222 نمونه را نگهداری میکنند. احداث باغهای گیاهشناسی از سابقهای بسیار طولانی برخوردار است، به طوریکه ساخت اولین باغ گیاهشناسی را به افلاطون در 500 سال پیش از میلاد مسیح نسبت میدهند. امروزه برخی از باغهای گیاهشناسی دنیا شهرت جهانی داشته و آمار بازدید سالیانه آنها بسیار بالاست و از جاذبههای توریستی شهر و یا حتی کشور خود محسوب میشوند. گیاهان در حال انقراض با روشهای علمی توسط متخصصان شناسایی شده و در شرایط مناسب در باغهای گیاهشناسی کاشته و نگهداری میشوند و نیز تلاش میشود با شناخت عوامل تهدید و تعامل با مردم، جوامع محلی و نهادهای رسمی از این گیاهان حفاظت شود. باغ گیاهشناسی جایی است که به کاشت، نگهداری و نمایش طیف وسیعی از گیاهان زنده همراه با نامهای علمی و محلی آنها اختصاص دارد و اغلب توسط دانشگاهها یا دیگر سازمانهای پژوهشی و علمی اداره میشوند.


باغهای گیاهشناسی علاوه بر افزودن به سرانه فضای سبز در شهرها امکاناتی را در اختیار شهروندان قرار میدهند که علاوه بر لذت بردن از فضای سبز و تفرج در آن اطلاعات مفید و علمی در رابطه با طبیعت کسب کنند. نام برده میشود و این باغها نقشی مهم در آموزش عمومی و نیز افزایش سطح آگاهی همگانی در رابطه با حفاظت از تنوع زیستی و توسعه پایدار ایفا میکنند. بر اساس تحقیقات انجام گرفته در باغهای گیاهشناسی بزرگ دنیا، یکی از بهترین و موثرترین راهها برای ارتباط موثر با شهروندان و آموزش مسائل محیط زیست و تنوع زیستی، ایجاد محیطهای مناسب برای مشاهده گیاهان آشنا برای مردم است که از آن به عنوان بخش اتنوبوتانی (گیاه-مردمشناسی) نام برده میشود (Löhne et al. نمایش نواحی جغرافیای گیاهی جهان در بسیاری از باغهای گیاهشناسی مشهور دنیا از جمله در باغ گیاهشناسی برلین نیز پیاده شده است و از آن به عنوان درونمایه "جهان در یک باغ" نام برده میشود (Deficiency 2000). این الگو این امکان را به شهروندان میدهد که در یک بازدید یک روزه و کوتاه و بدون نیاز به تحمل رنج سفر با گیاهان مختلف از سرتاسر جهان آشنا شوند.


آنهاست. در حال حاضر یک سوم گونههای گیاهی جهان در معرض خطر انقراض هستند. در قرن نوزدهم و بیستم به سرعت بر تعداد باغهای گیاهشناسی در دنیا افزوده شد و این باغها به محلی برای نگهداری گونههای نادر و در معرض خطر انقراض تبدیل شده و نقش حفاظت از گیاهان را نیز ایفا میکردند. اما انجام طب سوزنی با تجهیزات نامرغوب یا محیط کثیف میتواند خطر ابتلا به عفونت را افزایش دهد. دومین اقدام برای برنامهریزی صحیح شهری برقراری ارتباط بین این لکه­های سبز و ایجاد کریدورهایی است که با برقراری ارتباط اکولوژیک، زیست پذیری و پایداری زیستی شهر را افزایش میدهند. در باغهای گیاهشناسی با ایجاد فضای مناسب و فرح بخش و نیز به کارگیری روشهای آموزشی مدرن و خلاقانه، آمادگی همگانی را برای پذیرش آموزشهای شهروندی افزایش داده و دریچهای کارآمد و مستدام برای ارتباط با شهروندان فراهم میآورند. پس از آن لوله ها در دمای twenty five درجه سانتی گراد و به مدت three هفته در انکوباتور شیکردار قرار داده شدند. بر اساس اطلاعات به دست آمده از مرکز دادههای باغهای گیاهشناسی جهان، 3712 باغ گیاهشناسی در جهان ثبت شده است و با توجه به اینکه پس از انقلاب اسلامی هیچ باغ گیاهشناسی در کشور احداث نشده است، ایران با تنها چهار باغ گیاهشناسی که سه تای آنها فعال نیستند، از جمله فقیرترین کشورهای جهان در این زمینه است.

منبع

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *